torsdag, december 01, 2011

Skryt.

Vilket är ert bästa skryt? Alltså ett sånt skryt ni nästan blir förnärmade av att berätta för att ni inte vill verka skrytiga?
Här bjuder jag på mina två bästa skryt:
1.Var en gång i London och åt den bästa kinamaten jag någonsin ätit. Bjöd gjorde: Anton Corbijn.
2. Har en handskriven lapp från Håkan Hellström i plånboken, med hans mail på ena sidan och en aldrig använd textrad på andra sidan.
/ *förnärmad*

14 kommentarer:

 1. Mat OCH Anton.
  Vilken härlig kombo! Hur kom det sig??
  Alltså. Har ju ingen skämskudde gällande andras skryt, vill ju bara höra mer och mer...

  SvaraRadera
 2. Jag gjorde någon slags praktik som fotografassistent och fotografen jag jobbade med kände Anton och hade blivit ditbjuden. Och jag fick följa med. Ska, om jag vågar, leta fram bilder på hur jag såg ut då (dvs extremt ungdomlig. Typ två pipilotter). Jag gjorde nog inget avtryck på honom så att säga.

  SvaraRadera
 3. Oooof! Fantastiskt initiativ OCH två st sjukt bra skryt (särskilt om man utelämnar pipilotter-delen)! Okej, okej! Slänger skämskudden ut genom fönstret och lägger fram mina bästa skryt på bordet:

  1) Jag har spelat IRL-poker mot Phil Hellmuth! Och vunnit!

  2) Under Springsteens senaste spelning på Ullevi såg han mig rakt i ögonen under hela munspelssolot i The promised land och efter låten kom han fram och sträckte ner munspelet, slog undan alla händer som desperat greppade efter det, tryckte ner det i min hand och slöt mina fingrar om det. (får en andraplats eftersom det bara är jag som räknar detta till skryt medan alla andra placerar det i 'överseende ögonrullning's-kategorin)

  SvaraRadera
 4. Vän av ordning:
  Först: IMPONERAD
  1) Var tvungen att googla detta då jag ej hade koll. På wiki fanns detta att läsa om honom: "Hellmuth må vara en bra turneringsspelare, men han är illa omtyckt av många spelare då han ofta läxar upp motståndare och får utbrott på "sämre" spelare efter att han förlorat. Han är mer känd för sin stora mun, skrytsamma attityd, och stora ego än vad han är för sina prestationer senste åren." Frågan på det blir följande: blev du utskälld och uppläxad?
  2) *dör* Bästa skrytet jag hört på år och dar! Ett skryt som skapar avund! Var har du munspelet nu?

  SvaraRadera
 5. 1: Faktiskt inte!! Trots att jag vann på fruktansvärt tveksamma grunder. Men prispotten var iofs typ toalettpapper för honom och en månadsinkomst för mig, så det kan ha väckt hans mer kristligt lagda natur ur dvalan.

  2: :D Det är i säkert förvar i ett limegrönt kassaskrin för barn på hemlig ort! I väntan på att läggas på en röd sammetskudde under en glaskupa på en guldpiedestal, a'la Joakims no. 1 dime! Tar fram det några gånger om året och oooh:ar och aaah:ar av hänförelse, men annars är vår tid tillsammans nere på minimum av rena säkerhetsskäl!

  SvaraRadera
 6. OKEJ jag tror att jag dör.
  På båda punkterna, både Anton OCH Håkan.
  OCh Bruce-historien.
  Jag går nog under, jag har ingenting som är speciellt skrytsamt eller spännande. Men, jag väntar på det.
  Jag tror att jag kommer att ha något att sätta tänderna i och då kan jag vara vuxen och civiliserad.
  Eller så kommer jag sitta på Mariehem och äta skumtomtar och vara avis på andras historier tills jag kolar.
  Det som lever får se?

  SvaraRadera
 7. Men Jenka jag tänker ju att du lever typ världens roligaste liv! Att du är med om roliga saker varje dag. Vad är två guldglimtar som är dränkta i dynga? Inget.
  Men jag ser fram emot dne dag du känner dig redo för ett skryt.

  SvaraRadera
 8. Vän av ordning: Det låter klokt att du vidtagit säkerhetsåtgärder. Själv skulle jag haft svårt att inte hångla med munspelet dag ut och dag in.

  SvaraRadera
 9. PS. Kom igen, någon fler måste väl ha något skrytigt att berätta?! Martina? Emma? Stadt, Johannes (alltså övriga läsare av den här bloggen)? Bjud! DS.

  SvaraRadera
 10. Johannes8:43 em

  Jomen det var väl efter den svenska (eller rentav europeiska?) premiären av Moulin Rouge, på Umeå filmfestival 2001, när jag och Simon G dansade så Baz Luhrmann applåderade. Eller så var det när jag fick en puss av Tammy Karlsson (Frida H:s trummis) på Way Out West 2008. Yes det var skrytet!

  SvaraRadera
 11. *Fyller på skrytkontot*
  Har även: skakat hand med Quentin Tarantino!

  SvaraRadera
 12. Har en massa bra skryt! Här kommer två riktigt äckliga:

  1. Fått en kyss (på munnen) av en nobelpristagare!
  2. Blivit full på vitt vin tillsammans med Siri Hustvedt och sedan dess varit lite kompis med henne!

  SvaraRadera
 13. Vän av ordning: men kära värld! Jag är DJUPT imponerad.
  Anna: oooh! Hänförelsen är stor. Jag gissar att genren är: litteratur? Både du och Siri är ena lyckans ostar. Fint att höra om relationer där alkohol förenar och inte splittrar!

  SvaraRadera
 14. Och Johannes: Det förvånade mig inte att skrytet skulle vara dansrelaterat! Fint!

  SvaraRadera