fredag, juli 13, 2007

När jag blir stor


Fjällen, here I come! Imorgon bitti åker familjen Physalis till fjälls. I fyra dagar ska vi slåss mot myggen, sova i tält, dricka rent fjällvatten, titta på storslagen natur och äta frystorkad mat. Så otroligt underbart det ska bli! Jag älskar att vandra. På bilden ovan ser ni vår rutt i bajsbrun färg. Utsikten från Skierfetoppen över Rapadalen sägs vara något särdeles vackert. Jag måste bara bli helt frisk tills imorgon. Vad ska jag göra? Jag dricker redan allehanda gröna och vita teer, Echinagarde och vitaminer, men jag har fortfarande ont i bihålorna.

Just ja, jag fick antagningsbeked igår. Jag var, nu ska vi se här...som bäst reserv nr 72. Jaha liksom. Jag grät i en halvtimme. Förra året var jag ändå 16:e reserv Det känns så sjukt långt bort nu att jag funderar på att ge upp och bli något som jag faktiskt KAN bli. Det börjar kännas lite stressande, att man fortfarande, vid 25 års ålder, funderar över vad man ska jag bli "när jag blir stor"?
Till Lovisienstadt: det är nog helt rätt inställning att integrera sitt intresse i vardagen. Du får göra coola turnéer och jag får väl bli nån kvacksalvare som folk kan rådfråga när de har problem med rösten eller fått en stroke.

2 kommentarer:

 1. lilla kvacksalvare. det måste gå att lösa på nåt annat sätt. vi får komma på nåt.

  och fjällen! så ROLIGT! jag är avundsjuk. nästa år blir det du och jag och marty. kanske en längre tur då? vi tar det mest dramatiska och vackra, så mår vi som bäst.

  i love you, var inte ledsen, det kommer att bli bra till slut.f

  SvaraRadera
 2. ja, vi har varandra i alla fall!

  Och ja, jag längtar tills du jag och marty ska opp på Skierfes topp! Det blir perfekt!

  SvaraRadera