lördag, december 08, 2007

Feeest!

Härliga fredagskväll.
Det började med att träffa Stenen och Kolbjörn över DN:s fredagskryss. Sedan fortsatte det med brodern och hans vänner över en lasagne. Därefter blev det det årliga pepparkaksbaket hos Teres. Jag gjorde bara en massa pepparkaksbilar. Modell Volkswagen Passat. Jag var som en fabrik. Bilar bara bilar.

I LOVE CARS

Sen iväg genom regnet till en psykologfest. Alla var psykologer utom jag och en handfull andra. Jag hade på mig en ny klänning och kände mig obekväm hela kvällen. En kille på festen började spela lägereldsgitarr. Sen fick jag gitarren. Han ba´: "Du vet inte vad du gör va?"
Det var inte direkt att jag rev av Stairway to heaven. Jag blev så sjukt provocerad och förödmjukade honom genom att gnugga hans huvud med mina knogar. Varför ska en del musikerkillar vara så där? Elititiska as. Jag är inte bra på nåt, men jag kan spela gitarr, jag kan sjunga, jag kan spela piano hjälpligt och dragspel sisådär. Flöjt behärskar jag och rytminstrument likaså. Sluta tro att ni är så jävla bra bara för att ni kan säga direkt i vilken tonart en låt går!
Hur som helst är jag sjukt mycket mer musikaliskt framgångsrik än den där snubben. Därför kan jag nog ändå sova gott inatt.
God natt.

3 kommentarer:

 1. Sluta vara så deppad över att du inte är bra på nåt för det är intejag heller. Alltså måste jag också bli deppad. Eller så har vi båda fel. Jag är iaf helt säker att du är bra på nåt! jag är i alla fall sjukt imponerad av dina mat och bakskills!

  SvaraRadera
 2. Lägereldsmusikant och psyk. stud lät ju inte som en bra kombination. Bra att du skavde hans skalp!

  SvaraRadera
 3. Sofie: Du missförstod. Jag tycker att jag kan gitarr och piano och sång helt okej. Men det trodde inte han eftersom jag var tjej, och tjejer kan ju som bekant ingenting, förutom att se söta ut, fnittra gulligt och bara bajsa en gång i veckan.

  andreas: nä, det konceptet köper jag aldrig igen.

  SvaraRadera