söndag, december 23, 2007

Got Jul

Se så fint den står och lyser i mitt hörn, min älskade gran! Vad ni inte ser är den enorma barrhögen på golvet som fråntar mysighetsfaktorn med ungefär 80%.
Nu åker jag till min hemstad och blir där i en massa dagar. Det känns fint i alla fall fyra dar, men jag lider av någon slags tanke att jag kommer att gå miste om något väldigt stort om jag åker. Jag vet inte hur jag ska förklara, men igår kväll när jag stod på trappan just innan jag skulle åka, så drabbades jag av en mäktig känsla av att allt stämde. När jag kommer tillbaka är allt troligtvis för sent.


Men då, när allt är för sent, så har jag i alla fall bocken. En klen tröst visserligen. Nu tar jag farväl för julen, men återkommer med årsbästalistor och Skelleftebilder under mellandagarna.
GOT JUL allesammans!

2 kommentarer:

  1. En riktigt Goth Jul till dig också!

    Bea, Agnes och Ruben nickar instämmande!

    SvaraRadera
  2. Alltså Wilma tycke ju att det var hur tokit som helst att du hade skrivit Got Jul på dina pepparkakaor. Eller gott jul som hon sa. Hon pratade om det minst två gåner på kvällen och funderade på vad du menade med det. Sen berättade hon även för mamma om den konstiga pepparkakan.

    SvaraRadera